Shopping liste (opdateret for nyligt!)

Amazon
Stor shoppingportal med forskellige forhandlere i UK. Derfor finder du forskellige mærker, priser og portopriser. Kan betales med paypal.
Det skal du kigge efter: engelske bøger.
Porto: Forskelligt
Leveringstid: Forskelligt
Told: Nej

Apo-rot
Det største online apotek i Tyskland. Har bl.a. billig La Roche Posay og Vichy. Men det meste du plejer at købe i håndkøb på apoteket, kan købes her... billigere.
Det skal du kigge efter: Bioderma
Porto: 4€
Leveringstid: 2-3 hverdage
Told: Nej

Beautybay
Engelsk skønhedsmekka, med mange mærker der ikke forhandles i Danmark eller bare billigere, og så er der fri shipping worldwide. Favorit beauty shopping side. Forhandler mærker som ArtDeco, Cargo, Stila og Urban Decay med mange flere..
Porto: Gratis
Leveringstid: Gratis forsendelse 5-7 hverdage. 3 dage ved ekspres (koster), desuden kan man tilkøbe ’go premier’ hvor ens forsendelse kommer hurtigere frem i køen, da der kan være imellem 12timer og 2 hverdage før den bliver sendt. Dette koster 13kr og man få en luksus vareprøve med i købet.
Told: Nej

ChemistDirect
Engelsk online apotek med masser af rabatter. Samtidig har jeg kunne købe medicin til kattene til en minimums pris i forhold til danske. Ellers et sted jeg gerne køber Aussie
Porto: Fra £3.95
Leveringstid: 5-10 dage, 15-20 dage ved 'farligt' gods.
Told: Nej.

Ebay
Internationalt shoppingmeka for ALT. Jeg handler gerne en masse til nailart og flasker til skintonic m.m. Tit finder jeg også mærke produkter til billige penge, men vær opmærksom på der også florere mange fake vare på ebay. Kan betales med paypal.
Porto: Forskelligt
Leveringstid: Op til 31 dage
Told: Vær opmærksom på at nogle Ebay sælgere sender fra lande udenfor EU.

E.l.f.
Også står for eyes.lips.face. Priser fra £ 1.50. Det er som alle andre mærker i svingende kvalitet fra produkt til produkt, men meget er ganske godt og fornuftigt til prisen. F.eks. nogle af mine e.l.f. favoritter. Der er ofte koder i omløb med rabatter, ekstra gaver og fri porto, så led gerne lidt før du placere dit køb. Kan betales med paypal.
Porto: 39kr
Leveringstid 7-14 hverdage (for køb over 400kr; 4-6 dage).
Told: Nej

Feelunique
Webshop der forhandler en masse lækre mærker til formidable priser. Eneste minus er at webshoppen ligger i Jersey, og man derfor kan risikere told - har dog hørt at Fellunique refundere tolden hvis man kontakter dem.
Porto: Gratis
Leveringstid: Gratis forsendelse 3 – 5 hverdage, 3-5 ved 1st Class Post (£1.95)
Told: Vær opmærksom på at Fellunique sender fra Jersey, og man kan risikere told. Hvis den bliver taget, skal du sende et billede af kvitteringen (for at du har betalt tolden) og så refundere de pengene.

Goodiebox
Modtage en pakke hver måned med forskellige produkter for kun 119kr om måneden. Du kan læse mere om de forskellige goodieboxe på bloggen.
Porto: Gratis.
Leveringstid: Modtager én box om måneden, typisk sidst i måneden.
Told: Nej.

Lookfantastic
Én ting; GHD. Det er nok det mest anbefalingsværdige sted at handle sin GHD-styler. Når du nu alligevel er der, kan der også købes andre lækre ting.
Porto: Gratis
Leveringstid: 5-10 hverdage.
Told: Nej

Love Make Up
En side for makeup nørder, specielt er jeg fan af deres Empty PRO Artist Palettes produkter.
De sælger også blandede makeup mærker, bl.a. Kett som bruges til air brush makeup, samt en række mærker der ikke forhandles i Danmark.
Porto: £4.50
Leveringstid: 7 - 25 hverdage
Told: Nej

Made4men
Made4men er en dansk side der fokusere på produkter til pleje til mænd, der findes dog stadig flere kendte produkter, kvinder også kan bruge, og specielle produkter som Razorpit og lé Edge.
Porto: 39kr – fri fragt ved køb over 700kr
leveringstid: 1-2 hverdage, hvis der er en vare der ikke er på lager, sendes pakken først når bestillingen er samlet.
Told: Nej

MUA
MUA Makeup Academy er et lavpris makeup mærke med ganske fornuftigt kvalitet. Priser fra under 10kr, har ikke så mange produkter som e.l.f men det meste makeup er i lidt bedre eller bedre kvalitet end e.l.f. efter min erfaring. vær OBS på at farverne på billederne er meget misvisende, så google gerne produkter på google først.
Porto: £4.95 (gratis ved ordre over £25)
Leveringstid: 3 hverdage + op til 5 dage forsendelse
Told: nej

Nicehair
Super side med super tilbud. Hurtig levering og den inkludere også slik (mmm!) Selvom navnet angiver det, er det ikke kun hårprodukter.
Porto: Fra 29kr – gratis ved ordre over 499kr
Leveringstid: 1-2 hverdage
Told: Nej

Otticanet
Denne side kan ved første øjekast se fake ud, men det er den ikke. Lækre mærke solbriller og briller, som samtidig er billig(ere) end du ser dem i Danmark. Både nye og ældre modeller. Find alt fra Christian Dior til Versace.
Porto: 82kr
Leveringstid: 1-2 hverdage
Told: Nej

Santé Moinschere
Fransk side, hvor der forhandles det fantastiske Bioderma online. Selvom siden er på fransk, kan dem med internethandel erfaring sagtens begå sig på siden.
Porto: Forskelligt, men jeg betalte €11,5 euro for lidt over et kilo.
Leveringstid: 8-15 hverdage (har selv oplevet hurtigere)
Told: Nej
Vitacost
Vitacost er en amerikansk side der sælger helseprodukter, herunder har de en helt fantastisk skønheds kategori med naturlige produkter til virkelig lave priser. - pst, du kan handle billig EOS produkter her.
Porto: fra $10.99
Leveringstid: Imellem 1-4 uger
Told: Du kan risikere told på vare over 80kr ekskl. porto

*Sidst redigeret d. 03/11/13

5 kommentarer:

 1. Tak for gode tips - Ihh hvor jeg glæder mig til foråret - stemningen, kollektionerne og vejret:-) Feelunique er en rigtig spændende side:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg takker igen.
   Og bliver super lækkert når foråret for alvor vender til Danmark. Nu har vi jo desværre fået sne igen.

   Slet
 2. ikke fordi at jeg vil rette på dig eller noget, men fragten på Ebay variere :-) bare så alle os læsere får det rigtige at vide :-)
  ps. EEEEEEEElsker din blog <3<3<3<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Havde ikke lige set dén fejl, men har jo simpelthen været e.l.f's beskrivelse jeg har skrevet to gange. :)

   Slet

Tak for din kommentarer, jeg vil svare hurtigst muligt i tilfælde af spørgsmål.